Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 13 august 2009

Dupa ce a afirmat ca spionii erau recrutati in functie de marimea penisului, Pacepa s-a autointitulat «tarul» automobilului românesc

De ce trec anii, generalul Ion Mihai Pacepa e din ce in ce mai activ. Deunazi, dadea sfaturi industriei auto
americane in The Wall Street Journal (click aici ). Dupa ce Pacepa ne-a informat ca spionii romani erau alesi, in ani ’70, dupa marimea penisului, generalul mai face o “dezvaluire” trasnet. El sustine in publicatia mai sus amintita faptul ca ar fi fost “tarul” industriei auto romanesti. E greu de spus de ce Pacepa foloseste acest cuvant - inca un mister al generalului Fantoma. Il numesc astfel pentru ca nici macar o echipa TVR nu a reusit sa-l filmeze, chiar daca s-a intalnit cu el la Miami, unde Pacepa a dat televiziuni publice un interviu... audio.

Mesajele stranii ale generalului

E greu de descifrat ultimele mesaje ale lui Pacepa despre care am discutat pe larg in „Gardianul“. Mai nou, generalul ii indeamna pe americani, alegatori ori politicieni, sa nu comita cu General Motors aceleasi greseli pe care Ceausescu le-a facut cu Dacia ori Olcit. Nu cred ca exista nici o legatura intre zorii industriei romanesti de automobile si actuala criza mondiala care a afectat si GM. Cum nu exista nici vreo legatura intre economiile absurde pe care le impunea Ceausescu industriei auto romanesti, despre care vorbeste Pacepa in articolul sau, si situatia actuala de la General Motors. Ma refer la eventuala nationalizare a companiei, vazuta rau de mediile de afaceri
din SUA. N-am sa insist insa decat asupra a doua aspecte din articol. Pentru un roman, cuvantul “tar” este impropriu. Putin probabil sa-l foloseasca , mai ales daca are veleitati jurnalistice, precum generalul nostru. Faptul ca Pacepa se autointituleaza “tarul industriei auto romanesti” e straniu. Poate fi inca un indiciu ca omul care vorbeste din umbra nu e generalul.

Pacepa doreste sa fie auzit tot timpul

Apoi, generalul sustine ca Nicolae Ceausescu ar fi zis despre masina Dacia, atunci cand a vazut-o, ca-i „prea buna pentru idioti!“. Adica, pentru romani, cerand sa se taie imbunatatirile. Iar, dupa ce de pe Dacia au fost scoase „luxurile inutile“, Ceausescu ar fi spus: „Este perfecta pentru idioti“. Am din nou motive sa ma indoiesc. Nu discut acum despre defectele lui Ceausescu, ca sunt bine cunoscute, dar el nu era un cinic spontan. Pentru Ceausescu, Dacia era o realizare uriasa. Putin probabil ca liderul comunist sa fi rostit asemenea cuvinte.

In presa, cu orice pret


Poate ca Pacepa a scris articolul din The Wall Street Journal doar pentru a aminti opiniei publice faptul ca el, ca unul dintre coordonatorii spionilor romani. Ca a fost un viteaz care a furat tehnologie din Vest pentru a pune bazele industriei auto romanesti. Cert e ca generalul ori cine-i tine locul doreste ca vocea sa fie cat mai des auzita - de data asta din postura de tar. Nici macar nu mai conteaza ce prostii spune. Insa avem parte doar de vocea generalului, ca de aratat nu doreste sa se arate, pentru ca, dupa cum afirma in interviul pe care va fi difuzat de TVR, Putin ar fi pus 10 milioane de euro pe capul sau. Povestea asta cu recompensa lui Putin seamana cu aceea in care generalul sustinea ca a furat tancul Leopard de la germani, prin anii ’70. Numai ca documentele Securitatii arata ca era vorba despre un model invechit, nici macar vreunul secret, o epava, pe care specialistii armatei nu au putut sa o foloseasca. Exact ca intr-un banc din comunism: nu era vizon, ci pufoaica, nu era Mercedes, ci bicicleta
.

Niciun comentariu: