Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 13 august 2009

Cu voie de la stat, instructorii auto predau fara autorizatie

Campania ziarului “Gardianul”, privind stoparea haosului din domeniul rutier, continua astazi cu o alta dezvaluire. Un document-bomba al Autoritatii Rutiere Romane (ARR) prezinta faptul ca aproape jumatate dintre instructorii auto din Capitala lucreaza ilegal. Din totalul celor 700 de instructori, doar 413 sunt angajati conform legii, restul fiind asa-zisii “instructori-fantoma”. Acestia din urma se folosesc de o ordonanta de guvern incompleta, care a fost data inca de anul trecut

• Instructor auto atestat poate deveni orice persoana din Romania care depune o cerere la Registrul Comertului. Pentru ca legea nu obliga ca solicitantul sa se autorizeze la ARR inainte, multe persoane au speculat aceasta scapare legislativa. Registrul elibereaza astfel un certificat de inmatriculare pentru oricine doreste sa devina persoana fizica autorizata. Desi nu are valoare, documentul este folosit apoi de “instructorii-fantoma” pentru a-i pacali pe cei care nu cunosc legea

• Instructorii ilegali colaboreaza insa si cu unele scoli de soferi care accepta sa incalce legea pentru a face economie la bani. In vreme ce un instructor angajat cu carte de munca trebuie platit integral, cu ceilalti se lucreaza pe baza de contract de colaborare. Rezultatele sunt insa catastrofale si se vad in trafic
. Un instructor angajat scolarizeaza real circa 24 de elevi pe trimestru, in vreme ce “independentii” au ajuns sa depuna chiar si 500 de dosare in acelasi interval de timp

Campania demarata de ziarul “Gardianul”, de stopare a haosului din domeniul eliberarii permiselor auto
, continua astazi cu noi dezvaluiri. Asta, dupa ce in numarul de ieri am prezentat trei certificate de absolvire a unor scoli de soferi, pe numele unui cetatean decedat acum trei luni. Filiera de obtinere a documentelor a inceput cu un instructor auto, care in doar 24 de ore a procurat acel document. Este vorba de un instructor ce nu este angajat al unei scoli de soferi, ci lucreaza ca persoana fizica autorizata. La fel ca si acesta, in Bucuresti
exista inca 311 astfel de instructori, din totalul celor 700. Termenul de “autorizata” este insa unul fals, pentru ca acest gen de instructori nu este autorizat. Acest lucru este recunoscut chiar de catre Autoritatea Rutiera Romana, care nu a eliberat nicio autorizatie speciala pentru aceasta categorie profesionala.

In afara legii, dar tolerati

Documentul de care vorbim este un raspuns dat de Autoritatea Rutiera Romana catre patronatul UGIR 1093. Acestia din urma solicitau o explicatie, legata de aparitia pe piata a acestor instructori auto “independenti”, imediat dupa ce guvernul emisese Ordonanta 44/2008 privind dreptul persoanelor fizice de a se constitui in asociatii. Din hartia plecata de la ARR, aflam ca: “Un elemet care a condus la crearea acestei situatii ambigue o reprezinta aparitia OUG 44/2008. In acest sens, va precizam ca ARR nu elibereaza autorizatii speciale pentru aceasta categorie profesionala”. Socant este faptul ca legea circulatiei precizeaza clar ca orice institutie ce doreste sa faca scolarizare in domeniul rutier are nevoie de autorizare ARR. Mai mult, Ministerul Transporturilor a emis ulterior Ordinul 1856, prin care spune ca o scoala de soferi poate functiona doar daca institutia auto angajeaza instructori auto, cu contract, pe perioada nedeterminata. Insa instructorii “fantoma” de care vorbim, adica aproape jumatate din totalul celor de pe piata lucreaza cu unele scoli, pe baza de contract de colaborare. La randul lor, acele scoli se afla si ele in legalitate, insa nimeni nu a luat masura inchiderii lor.
De aproape un an de zile, organizatiile patronale din domeniul rutier semnaleaza aceste ilegalitati atat catre Autoritatea Rutiera Romana, cat si direct la Ministerul Transporturilor. Ultimul memoriu, trimis catre ministrul Radu Berceanu si semnat de 10 asociatii patronale din toata tara, dateaza 15 mai 2009. Desi au trecut doua saptamani, ministerul nu a dat niciun raspuns.

Oricine poate deveni instructor

Instructor auto atestat poate deveni peste noapte orice persoana fizica din Romania. Este suficienta o cerere catre Registrul Comertului, in baza ordonantei privind infiintarea persoanelor fizice autorizate (PFA). Registrul elibereaza in baza cererii un certificat de inmatriculare a PFA-ului si atribuie automat un cod CAEN. Culmea, pentru ca legea a fost facuta prost, codul CAEN care se atribuie in prezent este acelasi ce corespunde scolilor de soferi. Legea in vigoare spune ca certificatul eliberat de registrul comertului nu are nicio valoare si nu da dreptul la libera practica. Pentru asa ceva este nevoie de autorizarea Autoritatii Rutiere Romane, de care vorbeam anterior. Insa putini stiu acest lucru, autoritatile tolereaza fenomenul, iar unele scoli de soferi folosesc aceasta ilegalitate pentru a-si plati mai putin colaboratorii. In locul unui salariu cu carte de munca, scoala il plateste pe instructor la bucata, pe baza contractului de colaborare. La randul sau, instructorul are interesul sa aduca scolii cat mai multi cursanti. Din acest motiv apare fenomenul de scolarizare pe banda rulanta, la “fara frecventa”. Vasile Stefanescu, vicepresedintele Uniunii Generale a Industriasilor din Romania, este unul dintre cei care semnaleaza aceste ilegalitati de luni bune. “Este ca o lupta cu morile de vant. Desi se incalca legea, nimeni nu vrea sa ia nicio masura, iar scolile de soferi care se incapataneaza sa lucreze inca legal risca sa intre in faliment. In vreme ce un instructor angajat scolarizeaza maximum 10-12 elevi intr-un interval de 6 saptamani, deci 25 pe trei luni, un instructor-fantoma a ajuns sa trimita pana la 500 de dosare in aceeasi perioada. Este strigator la cer”, povesteste vicepresedintele UGIR, care este si patronul unei scoli de soferi.

Niciun comentariu: